• Štipendijska shema

    Regijska štipendijska shema je namenjena štipendijam dijakom in študentom, ki se šolajo za poklice, po katerih povprašujejo oz. izrazijo interes delodajalci s sedežem v občinah Obalno Kraške regije.

  • RRP 2014-2020

    Regionalni razvojni program za Južno Primorsko regijo je bil sprejet julija 2015. V teku je priprava prvega dogovora za razvoj regije.

LAS Istre

crni kal 3 Custom

 

LAS Istre (Lokalna akcijska skupina za območje občin Ankaran, Koper, Izola in Piran) je javno-zasebno partnerstvo, sklenjeno z namenom skupnega nastopa pri uresničevanju ciljev Strategije lokalnega razvoja za območje občin Ankaran, Koper, Izola in Piran ter črpanja sredstev iz Evropskega kmetijskega sklada, Evropskega sklada za pomorstvo in ribištvo in Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 
 

LAS Istre

logo LAS

Na podlagi Uredbe o izvajanju lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost, v programskem obdobju 2014-2020, Ur.l. št. 42, 16.6.2015 in javnega poziva za vzpostavitev LAS Istre z dne 14.7.2015, se je dne 18.9.2015 ustanovila LAS Istre (Lokalna akcijska skupina za območje občin Ankaran, Izola, Koper in Piran), ki v programskem obdobju 2014-2020 vključuje tudi bivši OAS Ribič (Obalno akcijsko skupino Ribič).

LAS Istre je javno-zasebno partnerstvo, sklenjeno z namenom skupnega nastopa pri uresničevanju Strategije lokalnega razvoja danega LAS Istre (skrajšano: SLR) in pridobivanje sredstev za izvajanje operacij iz treh EU skladov; EKSRP (Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja), ESRR (Evropski sklad za regionalni razvoj) in ESRP (Evropski sklad za ribištvo in pomorstvo).

Vstop v LAS je prost in možen preko podpisa pristopne izjave, objavljene na spletni strani LAS.

Povezava na spletno stran LAS Istre: http://www.las-istre.si/

Vodilni partner LAS Istre je Regionalni razvojni center Koper

Kontaktna oseba: Dott. Mag. Heidi Olenik

Telefon: 05 663 75 80

E-mail: heidi.olenik@rrc-kp.si

 

LAS SLO nina Komplet

 

Isola67 Custom

AKTUALNI PROJEKTI

© 2013 Regionalni razvojni center Koper | vse pravice pridržane | izdelava: Studio Matris & kreatvd

EU e-Privacy Directive

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Več o tem.