UVAJANJE LOKALNIH EKO ŽIVIL V GOSTINSKE IN TURISTIČNE OBRATE

Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije-Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica, v sodelovanju s Fakulteto za turistične študije – Turistico inCentrom za gastronomijo in kulturo vina Univerze na Primorskem,

VABI NA SEMINAR

“UVAJANJE LOKALNIH EKOLOŠKIH ŽIVIL V GOSTINSKE IN TURISTIČNE OBRATE”

Četrtek, 20. 07. 2017 ob 10 h v prostorih UP Fakultete za turistične študije - Turistice, Obala 11a, Portorož (drugo nadstropje, predavalnica 201)

Namen dogodka je spodbuditi kratke “zelene” verige prodaje za lokalna ekološka živila v gostinskem in turističnem sektorju ter na ta način prispevati k razvoju trajnostne samooskrbe v Slovenski Istri.

Podrobnejši program dogodka je v priponki.

Na dogodek ste vabljeni zlasti predstavniki iz gostinskega in turističnega sektorja (hoteli in druge turistične nastanitve) ter lokalnih turističnih organizacij.

Prosimo, da svojo prisotnost potrdite do 19.7. na e-naslov: eko.zepi@gmail.com

Za več informacij o dogodku nas lahko kontaktirate na 041376561.

© 2013 Regionalni razvojni center Koper | vse pravice pridržane | izdelava: Studio Matris & kreatvd

EU e-Privacy Directive

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Več o tem.