Moj spletni priročnik

NE SPREGLEJTE:

 1. 1.      Brezplačna delavnica: »»Poslušanje: konkurenčna prednost uspešnih podjetnikov«

SPOT svetovanje Obalno-kraške regije organizira brezplačno on-line delavnico: »Poslušanje: konkurenčna prednost uspešnih podjetnikov«, v TOREK, 02. marec 2021 od 9. do 12. 00 ure, preko spletnega orodja ZOOM.

Več informacij na povezavi: https://www.rrc-kp.si/sl/novice/783-brezplacna-delavnica-poslusanje-konkurencna-prednost-uspesnih-podjetnikov.html

Prijava na povezavi: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSduTwofEhAfY_PB4hbxJQsQDyNHTVzcwru4GKCaEsAp6GKkQA/viewform

Število mest je omejeno!

 1. 2.      Brezplačna delavnica: »Vsi prodajamo tudi v času nestabilnih razmer«

SPOT svetovanje Obalno-kraške regije organizira brezplačno on-line delavnico: »Vsi prodajamo tudi v času nestabilnih razmer«, v četrtek, 04. marec 2021 od 9. do 12. 00 ure, preko spletnega orodja ZOOM.

Več informacij na povezavi: https://www.rrc-kp.si/sl/novice/784-brezplacna-delavnica-vsi-prodajamo-tudi-v-casu-nestabilnih-razmer.html

Prijava na povezavi: https://docs.google.com/forms/d/12uHMsCP6gAMiKsOiBOixc5qrJC4jSVRKnIn7gY2TCpg/viewform?edit_requested=true

Število mest je omejeno!

 1. 3.      Objavljen Javni razpis »Natečaj za podelitev finančnih spodbud za najboljši poslovni model in njegovo predstavitev podjetnic začetnic 2021«

Predmet razpisa je izbor najboljših 50 poslovnih modelov podjetnic začetnic, ki so svoje podjetje registrirale v letu 2020 in 2021 in še niso sodelovale na enakem razpisu v letu 2020. Izbrane podjetnice bodo prejele denarno nagrado.

Upravičene prejemnice so podjetnice začetnice, ki so v letu 2020 in 2021 registrirale svoje podjetje (d.o.o. ali s.p.) in so uspešno zaključile celotno usposabljanje ABC podjetništva (vsi moduli), ki ga bo v letu 2021 organiziralo pet točk SPOT Svetovanje (SPOT Svetovanje Osrednjeslovenska, SPOT Svetovanje Goriška, SPOT Svetovanje Podravje, SPOT Svetovanje Gorenjska, SPOT Svetovanje Savinjska) ter so se s svojo predstavitvijo poslovnega modela uvrstile med prvih 50 najbolje ocenjenih.

Vloga mora biti oddana v elektronski obliki preko podjetniškega portala: https://www.podjetniski-portal.si/programi/podjetnice/obrazec-za-natecaj-za-podelitev-financnih-spodbud.

Razpis bo odprt do vključno 31. 5. 2021 do 14. ure. Za pravočasne štejejo vloge, ki bodo oddane preko podjetniškega portala do vključno 31.  5. 2021, do 14. ure.

Podrobnejši pogoji kandidiranja na javnem natečaju in vsebina natečaja je dosegljiva na povezavi: https://www.spiritslovenia.si/razpis/356..

 1. 4.      Objavljen je razpis garancij in posojil iz Garancijske sheme za Obalno-kraško regijo in Občino Ilirska Bistrica (RRC GS) za leto 2020 in 2021 (Uradni list RS št. 173 z dne 27.11.2020)

Preko Regionalnega razvojnega centra Koper (RRC) lahko mikro, mala in srednje velika podjetja, samostojni podjetniki, društva, zavodi, zadruge in socialna podjetja dostopajo do ugodnih posojil in garancij za:

-          investicije do 120.000 EUR (ročnost do 7 let),

-          obratna sredstva do 30.000 EUR (ročnost do 3 leta),

-          zaposlovanje 5.000 EUR / novo delovno mesto ali samozaposlitev (ročnost do 3 leta).

Razpisan kreditni potencial je v višini 1.000.000,00 EUR.

Več informacij: https://www.rrc-kp.si/sl/za-podjetnike/kreditiranje-podjetij.html

 

 1. 5.      JAVNI POZIV DELODAJALCEM ZA PRIJAVO POTREB PO KADROVSKIH ŠTIPENDIJAH V ŠOLSKEM/ŠTUDIJSKEM LETU 2021/2022

Poziv je Regionalni razvojni center Koper objavil dne 30. 11. 2020.

Več na:

https://www.rrc-kp.si/sl/stipendijska-shema/pozivi/18-uncategorised/752-javni-poziv-delodajalcem-za-prijavo-potreb-po-kadrovskih-stipendijah-v-solskem-studijskem-letu-2021-2022.html

 

 1. 6.      POSLOVNE PRILOŽNOSTI V TUJINI ZA MLADE IN BODOČE PODJETNIKE

Regionalni razvojni center Koper izvaja program Erasmus za mlade podjetnike, v okviru katerega je mladim in bodočim slovenskim podjetnikom omogočeno usposabljanje v tujini ter pridobivanje novih znanj in spretnosti za ustanovitev in/ali uspešno vodenje podjetja.

 

Dodatne informacije: Tina Primožič, tel.: 05 66 37 590

http://www.erasmus-entrepreneurs.eu/

https://www.rrc-kp.si/sl/za-podjetnike/erasmus-columbus.html

https://www.facebook.com – Erasmus for young entrepreneurs- IO Koper

 

 

 


 

Številka 8 -2021

 

B2B - ponudba : povpraševanje

Poslovni dogodki

Na spletu

Osrednjeslovenska regija

 
 

 

moj-spletni-prirocnik

Moj spletni priročnik je brezplačni tedenski informativni bilten, namenjen mikro, malim in srednje velikim podjetjem.

Tedensko vam v elektronski nabiralnik prinaša informacije o:

 • javnih razpisih in virih financiranja,
 • novostih v zakonih in predpisih,
 • borzi ponudb in povpraševanj
 • podjetniških usposabljanjih, seminarjih, delavnicah...,
 • novih programih, projektih, storitvah in idejah, namenjenih razvoju in internacioanalizaciji malih in srednjih podjetij.

Bodite informirani!

Pridružite se 40.000 zadovoljnim prejemnikom e-priročnika.

Prijavite se na e-novice

 

Vabljeni k prebiranju!

Vir: klik

Arhiv zadnjih številk je na https://www.podjetniski-portal.si/moj-spletni-prirocnik

 

 

© 2013 Regionalni razvojni center Koper | vse pravice pridržane | izdelava: Studio Matris & kreatvd

EU e-Privacy Directive

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Več o tem.