ERASMUS ZA MLADE PODJETNIKE - PREDSTAVITEV PROGRAMA

ERASMUS LOGOs 02 SL 54f5ea1999362

VABILO

PREDSTAVITEV PROGRAMA ERASMUS ZA MLADE PODJETNIKE

 

Program Erasmus za mlade podjetnike že od leta 2009 povezuje bodoče, mlade in izkušene evropske podjetnike. Ponuja priložnost za izmenjavo izkušenj, vzpostavljanje novih poslovnih stikov in preko mentoriranja tudi novih znanj.

Slovenske posredniške agencije smo združile moči in skupaj organizirale dogodek, ki se bo odvijal 14. maja v Poligonu v Ljubljani (Tobačna ulica 5)

Vse, ki vas program zanima in potrebujete še kakšno informacijo pred izmenjavo, tiste, ki ste že bili na izmenjavi v tujini in tiste, ki ste v Sloveniji gostili mlade podjetnike, vas vabimo da se nam pridružite na dogodku.


PROGRAM:

17.00: Pozdrav gostitelja

17.10: g. Zoran Stančič, Predstavništvo EK v Sloveniji

17.20: Predstavitev programa Erasmus za mlade podjetnike in dosedanji rezultatov za Slovenijo

17.40: Okrogla miza: pogovor z mladimi ter izkušenimi slovenskimi podjetniki, ki so sodelovali/sodelujejo v programu EYE (zakaj sodelovati, izkušnje, dobre prakse, vidiki sodelovanja v programu, vzpostavitve poslovnih sodelovanj med podjetniki)

18.30: Zaključek z manjšo pogostitvijo

Udeležba na dogodku je brezplačna, prosimo, da se na dogodek prijavite na Eventbrite: https://erasmuszamladepodjetnike.eventbrite.com

Več informacij:

Tina Primožič

e-mail: tina.primozic@rrc-kp.si

tel.: 05 66 37 590

http://www.erasmus-entrepreneurs.eu/

https://www.rrc-kp.si/sl/za-podjetnike/erasmus-columbus.html

www.rrc-kp.si

© 2013 Regionalni razvojni center Koper | vse pravice pridržane | izdelava: Studio Matris & kreatvd

EU e-Privacy Directive

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Več o tem.