Prva čezmejna povezava KoloBus na kolesarski trasi Adriabike

Ta konec tedna bo začela voziti prva poskusna čezmejna avtobusna linija za prevoz koles med Koprom, Gradežem in Krminom.

Dve julijski in dve avgustovski soboti bodo vožnje potekale med Gradežem in Koprom, prav tako štiri nedelje pa med Koprom in Krminom. Odhod avtobusa ob sobotah zjutraj bo iz Gradeža, povratek iz Kopra pa pozno popoldne. Ob nedeljah bo avtobus zjutraj odpeljal iz Kopra proti Krminu in se zvečer vrnil v Koper.

Prevoz bo brezplačen.

Namenjen bo predvsem kolesarskim turistom, ki bodo v prikolico avtobusa lahko shranili svoja kolesa. Peljali se bodo lahko tudi potniki brez koles. Poskusno storitev bosta izvedli Mestna občina Koper in Občina Tržič v okviru projekta Inter Bike II - Vzpostavljanje multimodalnih povezav ob kolesarski trasi Adriabike, Programa sodelovanja INTERREG V-A Italija-Slovenija 2014-2020.

Prijazno vabljeni!

Urnik voženj si lahko ogledate na letakih: 

  1. letak_volantino_KoloBus_BiciBus_sobota_sabato.pdf
  2. letak_volantino_KoloBus_BiciBus_nedelja_domenica.pdf

 

 

 

Interbike tot

© 2013 Regionalni razvojni center Koper | vse pravice pridržane | izdelava: Studio Matris & kreatvd

EU e-Privacy Directive

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Več o tem.