Brezplačni dogodek: »Izmenjava dobrih praks na področju povezovanja ponudnikov na Dolenjskem«

 

SPOT svetovanje Obalno-kraške regije organizira brezplačen dogodek mreženja, izmenjave in ogleda dobrih praks podjetniških priložnosti na področju povezovanja ponudnikov z namenom doseganja boljših rezultatov poslovanja ter skupnega nastopa na trgu. Z udeležbo na dogodku »Izmenjava dobrih praks na področju povezovanja ponudnikov na Dolenjskem« boste imeli priložnost spoznati podjetnike iz druge regije, si izmenjati izkušnje ter nenazadnje boste z ogledom dobrih praks mogoče našli tudi nove podjetniške priložnosti.

Odhod na Dolenjsko je v četrtek, 9. junija 2022.

Udeležba na dogodku je brezplačna, poskrbljeno bo za prevoz in hrano na poti. Odhod z avtobusom iz Kopra bo ob 8.00 (avtobusna postaja pri glavni pošti v Kopru) oz. Kozine ob 8.15 (bencinski servis Petrol ob avtocesti KP-LJ). Predviden prihod domov v večernih urah.

Več informacij v vabilu: PRIPONKA

Prijava na povezavi:  prijavnice: https://forms.gle/f3AUqRzxthbqa7kF8

logo vsi tri

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javne agencije

© 2013 Regionalni razvojni center Koper | vse pravice pridržane | izdelava: Studio Matris & kreatvd

EU e-Privacy Directive

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Več o tem.