• Štipendijska shema

    Regijska štipendijska shema je namenjena štipendijam dijakom in študentom, ki se šolajo za poklice, po katerih povprašujejo oz. izrazijo interes delodajalci s sedežem v občinah Obalno Kraške regije.

  • RRP 2014-2020

    Regionalni razvojni program za Južno Primorsko regijo je bil sprejet julija 2015. V teku je priprava prvega dogovora za razvoj regije.

SPOT svetovanje Obalno-kraške regije

  logo vsi tri

 

Od 1.1.2018 je Regionalni razvojni center Koper vključen v projekt SPOT svetovanje Obalno-kraške regije. Vodja projekta je Primorska gospodarska zbornica. Ostala dva partnerja projekta pa sta še Območna razvojna agencija Krasa in Brkinov ter Območna obrtno-podjetniška zbornica Sežana.

Preberi več

Garancijska Shema

RRC www banner 2 

RRC GS je notranja organizacijska enota, ki deluje v okviru Regionalnega razvojnega centra Koper.

Namen sheme je pospeševanje razvoja podjetništva v regiji preko finančne podpore v obliki ugodnejših kreditov pri bankah in zagotavljanja garancij za odobrene kredite upravičencem, članom Garancijske sheme.

Razpis je zaprt.

Preberi več

© 2013 Regionalni razvojni center Koper | vse pravice pridržane | izdelava: Studio Matris & kreatvd

EU e-Privacy Directive

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Več o tem.