Search
Close this search box.

14. Študentska arena aktivira mlade!

aktiviraj se

Študentska arena bo od 22. do 24. oktobra 2013 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani poskrbela za prijetno druženje, slikovite sejemske prostore, fotografsko razstavo, nove podjetniške priložnosti, izobraževalne dogodke, zabavo, šport in kulturne poslastice.

Mlade bo aktivirala na različne načine …

  • željne novih znanj v okviru IZOBRAŽEVALNEGA PROGRAMA, kjer se bo odvijalo 60 predavanj in delavnic,
  • ljubitelje gledališča, plesa in petja na ŠTUDENTSKEM TRGU, kjer bodo med drugim nastopili Trkaj, Improligaši, Acapella gospel zbor Bee Gesus, glasbenik in tolkalec na »hang drum« Dejan Štemberger, Šola uličnega gledališča, glasbeni gostje iz Italije The Academy in številni drugi.
  • ljubitelje podjetništva v okviru ARENE PODJETNIŠTVA, kjer bodo lahko razvili in realizirali svoje podjetniške ideje,
  • športne in glasbene navdušence s PROGRAMOM URBANE PLOŠČADI,
  • željne raziskovanja prestolnice s PROGRAMOM MESTNE OBČINE LJUBLJANA,
  • iskalce novih informacij pa na sejmu, kjer se predstavljajo ORGANIZACIJE IN PODJETJA s področja študija, zaposlovanja, osebnih financ, zdravja, okoljevarstva, literature, kulture idr.

V rubriki NE ZAMUDI! izpostavljamo večje zanimivosti Študentske arene, ki jih ne gre spregledati, med drugim tudi DOBRODELNO AKCIJO, v okviru katere zbiramo odsluženo računalniško opremo (PC, miške, tipkovnice, monitorji) za socialno ogrožene dijake in študente. Društvo Duh Časa bo iz zbranih računalniških komponent sestavljalo računalnike in jih brezhibno opremilo.

Vstop prost!

Več na:

 

 www.dobimo.se

 
 
 

Aktualni projekti