Search
Close this search box.

BLOCKCHAIN TEHNOLOGIJA: UPORABA V PODJETNIŠTVU

 

StartUp Koper-Capodistria, z namenom seznanitve mladih in širše javnosti z novimi tehnologijami in pristopi v podjetništvu, vabi na dogodek Blockchain tehnologija: uporaba v podjetništvu.

 BLOCKCHAIN TEHNOLOGIJA: UPORABA V PODJETNIŠTVU

dateSREDA, 4. APRIL 2018
time
18.00-20.00
locationCENTER MLADIH KOPER (Gregorčičeva ulica 4, Koper)

Na drugem pogovornem večeru si bomo pogledali primer uporabe blockchain tehnologije v podjetništvu. Eno izmed Start UP podjetij, ki je za Koper kot turistično destinacijo še posebej zanimivo je podjetje Futourist, ki si obeta prevzeti primat ocenjevalne platforme turističnih lokacij in storitev TripAdvisorju.

Z nami bo Žiga Lukša, podjetnik, ki je pri triindvajsetih letih ustanovil podjetje Sailbrace, katerega izvršni direktor je še danes, trenutno pa vstopa v svet blockchaina kot ustanovitelj in izvršni direktor podjetja Futourist, s katerim želi postaviti nove smernice pri pisanju ocen lokacij ali storitev ter uveljavitvi načel delitvene ekonomije.

Zaradi omejitve prostih mest je obvezna predhodna prijava preko spletnega obrazca najkasneje do torka, 3. aprila 2018.

Platformo StartUp Koper-Capodistria poleg PiNE sestavljajo še UIP – Univerzitetni razvojni center in inkubator Primorske d.o.o., Center mladih Koper, Središče Rotunda, Regionalni razvojni center Koper in Zavod RS za zaposlovanje. Operacijo podpira Mestna občina Koper.

 

Vir: http://www.pina.si/blockchain-tehnologija-uporaba-v-podjetnistvu/

Aktualni projekti