Search
Close this search box.

Brezplačen dogodek „Izmenajva dobrih praks – Trajnost in inovativnost za nove čase v turizmu“

 

Na področju turizma nas po korona času čakajo izzivi, obenem pa priložnosti za inovativnost, sodelovanje, povezovanje in ustvarjanje uspešnih lokalnih zgodb na področju turizma.

Z namenom izmenjave dobrih praks in priložnosti ter povezovanja ponudnikov na področju turizma, vas SPOT Svetovanje Obalno-kraške regije vabi na dogodek

»Izmenjava dobrih praks in priložnosti na področju turizma«, katerega rdeča nit bo »Trajnost in inovativnost za nove čase v turizmu«.  Dogodek bo potekal v četrtek, 10. junija 2021 v prostorih Vinske fontane v Marezigah.

 

Za vas smo pripravili dogodek, na katerem se bomo mrežili, se izobraževali o trajnostnem turizmu, spoznavali dobre prakse in skozi delo v skupinah iskali nove priložnosti na področju turizma.

 

Program dogodka najdete v vabilu:  pdfVabilo.pdf

 

Prijave sprejemamo prek spletne prijavnice https://forms.gle/AdUmst8WnXJqN2Lb9  do 1.6.2021. Število mest je omejeno, zato s prijavo pohitite. Prednost pri prijavi imajo podjetniki in podjetnice iz Obalno-kraške regije.

Dodatne informacije: SPOT Svetovanje Obalno-kraške regije:  05 66 258 34, e-pošta: marija.rogan-sik@pgz-slo.si   ali 05 66 37 582, e-pošta: vlasta.starc@rrc-kp.si.

 

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javne agencije

Aktualni projekti