Search
Close this search box.

Okrogla miza – »HERB« – Priložnosti rastejo

Okrogla miza – »HERB« – Priložnosti rastejo

02.06.2015

Lokacija: Atrij Središča Rotunda, Destradijev trg 11, Koper

Datum: 9. junij 2015

Priložnosti zaposlovanja in samozaposlovanja ter združevanja akterjev na področju pridelave, nabiranja in predelave ter trženja zelišč in zeliščnih izdelkov.

Znanja s področja zeliščarstva in naravnega zdravilstva so vse bolj cenjena in iskana. Ta znanja nudijo tudi možnost za zaposlitev in samozaposlitev, razširitev dejavnosti dopolnilne dejavnosti na kmetiji, dopolnitev turistične dejavnosti, dodatno priložnost za dopolnilno ali honorarno dejavnost. Pomenijo tudi priložnost za povezovanje kmetijstva (pridelava zelišč), podjetništva (trženje zelišč) in gospodarstva (predelava zelišč).

S strokovnim delom tega dogodka želijo povezati različne akterje na tem področju ter preveriti možnosti sodelovanja ter združevanja različnih interesov: pridobivanje materialov, skupen nastop na trgu, razvoj podeželja in lokalnega turizma …

S sodelujočimi se bodo pogovarjali o tem, kakšne so možnosti zaposlovanja in samozaposlovanja na področju pridelave, nabiranja in predelave ter trženja zelišč in zeliščnih izdelkov. Čas bo tudi za vprašanja iz publike.

Udeležba na dogodku je brezplačna.

Več o dogodku

Aktualni projekti