Search
Close this search box.

Istra in Kras vabita na izobraževanje za turistične delavce

 

V okviru priprav na predstavitev Istre in Krasa na svetovni razstavi EXPO Milano 2015, ki sovpada s pripravami na glavno turistično sezono, je regija pripravila posebno izobraževanje, na katerega so vabljeni vsi turistični delavci regije in tudi širše.

Izobraževanje bo razdeljeno na dva dela. V prvem delu bodo predstavniki lokalnih turističnih organizacij predstavili turistično ponudbo Istre in Krasa, v drugem delu pa bo mag. Marijana Sikošek spregovorila o tehnikah nastopanja in veščinah, ki so nujne za uspešen nastop na sejmih in drugih promocijskih dogodkih.

Izobraževanje je namenjeno informatorjem v turistično informativnih centrih, receptorjem nastanitvenih obratov, zaposlenim v lokalnih turističnih organizacijah, turističnim vodnikom in drugim turističnim delavcem.

Izobraževanje je brezplačno, udeleženci si lahko izberejo tisti termin, ki jim najbolj ustreza:

–          sreda, 4. marec, med 14. in 20. uro, v Hotelu Maestoso, Lipica ali

–          sreda, 11. marec, med 9. in 15. uro, v Grand Hotelu Bernardin, Portorož.

Za oba termina je na voljo le še nekaj prostih mest. Prijavo lahko vsi zainteresirani oddajo preko elektronske pošte na ylenia.loredan@koper.si.

Vljudno vabljeni.

Organizatorji izobraževanja so:

Mestna občina Koper, Občina Izola, Občina Piran, Občina Sežana, Občina Divača, Občina Hrpelje-Kozina, Občina Komen, Turistično združenje Portorož, Turistično združenje Izola, Zavod za šport, turizem in prosti čas Sežana, Regionalni razvojni center Koper, Razvojni center Divača, Območna obrtno-podjetniška zbornica Sežana, Javni zavod Park Škocjanske jame, Kobilarna Lipica in Bernardin Group.

Aktualni projekti