Search
Close this search box.

Izmenjava dobrih praks mladih podjetnikov – »Soočanje z izzivi na podjetniški poti in dejavniki do poslovnega uspeha«

 

SPOT Svetovanje Obalno-kraške regije organizira in vabi na brezplačen dogodek  Izmenjava dobrih praks mladih podjetnikov: »Soočanje z izzivi na podjetniški poti in dejavniki do poslovnega uspeha«, ki bo v četrtek, 23.09.2021 v Viteški dvorani Grada Štanjel.

Z namenom izmenjave dobrih praks in priložnosti ter povezovanja mladih podjetnikov, vas SPOT Svetovanje Obalno-kraške regije vabi na dogodek »Izmenjava dobrih praks mladih podjetnikov: Soočanje z izzivi na podjetniški poti in dejavniki do poslovnega uspeha«.

 

PROGRAM DOGODKA:

8:45 – 9:00         Zbiranje in mreženje udeležencev

9:00 – 9:15         Uvodni pozdrav

9:15 – 11:15       Prof. dr. Matej Tušak – Delavnica: »Dejavniki uspeha pri delu in v življenju«

11:15 – 11:30     Odmor – mreženje

11:30 – 13:00     Aljoša Bagola –  Delavnica: »Izgorelost in kako vzeti življenje spet v svoje roke«

13:00 – 14:30     Kosilo in čas za izmenjavo dobrih praks ter mreženje

 

Udeleženci dogodka morajo izpolnjevati pogoj PCT in upoštevati vse ukrepe Nacionalnega inštituta za javno zdravje(NIJZ) za preprečevanje širjenja bolezni COVID-19 v R Sloveniji.

Prijave sprejemamo preko spletne prijavnice na povezavi: https://forms.gle/GyT8rRQZAsGGSA4A8  do 21.9.2021 oz. do zasedbe prostih mest. Število mest je omejeno, zato s prijavo pohitite. Prednost pri prijavi imajo podjetniki in podjetnice iz Obalno-kraške regije.

V primeru, da dogodka ne bo mogoče izpeljati v živo zaradi poslabšanja epidemioloških razmer, bomo prijavljene udeležence obvestili o spremenjenem načinu izvedbe dogodka, ki bo potekal on-line.

 

 

logo vsi tri

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javne agencije

Aktualni projekti