Search
Close this search box.

POVABILO K ODDAJI VLOGE za izdelavo poslovnega načrta

icon  rrc

 

RRC je v četrtek, 15.11.2012 organiziral javno predstavitev čezmejne svetovalne mreže informacijskih pisarn z namenom približati storitve svojim uporabnikom v regiji. Pisarne nudijo splošne storitve o možnostih financiranja inovacij, podjetniških projektov,  internacionalizacije, nudijo pomoč pri ustanavljanju podjetij in iskanju partnerjev. Za omejeno število podjetij pa so na voljo tudi specializirane storitve pri pripravi poslovnih načrtov in inovacijskih strategij. Prednost mreže informacijskih pisarn je v prenosu informacij in storitev, saj lahko podjetje na eni točki izve vse o poslovanju na obeh straneh meje.  

Na dogodku so sodelovali vodja projekta na RRC Tina Matekovič,  direktor italijanske info pisarne na SDGZ Andrej Šik in svetovalec za inovacije in podjetništvo Antonio Sfiligoj.  Slednji je predstavil orodja, ki bodo uporabljena pri pripravi inovacijske strategije in poslovnega načrta. Predstavitve so se udeležili podjetniki in podjetniški svetovalci, ki delujejo v okviru podpornih institucij v regiji. Več informacij o storitvah za podjetja lahko podjetniki najdejo na spletnih strani RRC in projekta iCON.

Med storitvami info pisarne je tudi pomoč pri pripravi poslovnega načrta/inovcijske strategije, kot ključnega dokumenta pri pridobivanju finančnih virov. Sredstva na voljo so omejena, zato bomo med prispelimi vlogami izbrali en poslovni načrt in eno inovacijsko strategijo.

 

Predstavitev_storitev_Mree_info_pisarn_Koper_15_11_2012.pdf


Improve__MTB_bizplan_Icon_AS_ppt.pdf


POVABILO K ODDAJI VLOGE za poslovni načrt/inovacijsko strategijo:

Podjetja lahko na RRC podajo vlogo, če so zainteresirana za pomoč pri izdelavi poslovnega načrta oz. inovacijske strategije.

Vlogo pošljite na: tina.matekovic@rrc-kp.si ali na RRC Koper, Ulica 15 maja 19, 6000 Koper

 

icon_logos_komplet

 

icon_complet

Aktualni projekti