Search
Close this search box.

Javno povabilo podjetnicam k vključitvi v brezplačen mentorski program – Obalno-kraška regija

Zavod Meta in podjetniški center KonektOn vabita vse podjetnice, ki ste stopile na podjetniško pot v zadnjih dveh letih, da se vključite v BREZPLAČEN MENTORSKI PROGRAM v okviru projekta P2P – Podjetnice za podjetnice do enakih možnosti v podjetništvu, ki ga financira Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Namen projekta je utrditev vloge ženske v poslovnem svetu s krepitvijo znanja za učinkovitejši zagon in razvoj lastnega podjetja, z dvigom osebne moči ter s širjenjem poslovne mreže podjetnic. Izvajalki, Marta Turk in dr. Karmen Rodman, obe podjetnici s številnimi izkušnjami v vlogi mentorice, bosta aktivirale skupino podjetnic na začetku poti ter te opolnomočile za uspešno uresničevanje vloge podjetnice. Možnost imate tiste podjetnice, ki ste pripravljene delovati po načelih odprte podjetniške kulture in razvijati svojo dejavnost v timih. Prednost imajo podjetnice iz Obalno-kraške regije.

Več na: http://www.konekton.si/novice/tabid/957/id/13/language/sl-si/javno-povabilo-podjetnicam-k-vkljuitvi-v-brezplaen-mentorski-program.aspx oziroma med novicami na spletni strani www.KonektOn.net.

Dodatne informacije: info@konekton.net

Logo MDDSZ ozje

Aktualni projekti