Search
Close this search box.

KoloBus Koper-Gradež znova ta konec tedna

 

 

Po poletnem premoru bo to soboto, 24. avgusta, znova začel voziti KoloBus med Koprom in Gradežem. Brezplačna avtobusna linija s prikolico za prevoz koles bo vozila ob koncih tedna do 13. oktobra.

Avtobus bo ob sobotah zjutraj odpeljal z gradeške avtobusne postaje ob 9h in se po postankih v Tržiču in Trstu pripeljal v Koper. Z glavne koprske avtobusne postaje se bo odpeljal nazaj proti Gradežu ob 17.30. Ob nedeljah bo ob 8.30 štartal z glavne koprske avtobusne postaje, iz Gradeža pa se bo vrnil popoldne. Odhod z avtobusne postaje v Gradežu bo ob 17.30. Priporočljive so rezervacije po telefonu: +386 40 470 644 ali po e-pošti: info@activekoper.si.

Storitev poteka v okviru projekta Inter Bike II Programa sodelovanja Interreg V-A Italija-Slovenija 2014-2020 in je sofinancirana iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Urnik Koper-Gradež (Inter Bike 2)

 

 

Do 22. septembra pa se s podobno brezplačno krožno avtobusno linijo lahko peljete vsak konec tedna iz Kopra tudi na Kras. Urnik si lahko ogledate na letaku. Storitev poteka v okviru projekta Medcycletour programa Interreg Mediteran, sofinanciranega iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Urnik Koper-Kras (Medcycletour)

Aktualni projekti