Search
Close this search box.

Podjetna Primorska – Natečaj za najboljši poslovni načrt Primorske je ponovno odprl svoja vrata

Koper, 13.3.2013Natečaj za najboljši poslovni načrt Primorske »Podjetna Primorska 2014« je ponovno odprl svoja vrata. V UIP Univerzitetnem razvojnem centru in inkubatorju Primorske (v nadaljevanju: UIP) v sodelovanju s partnerji že sedmo leto zapored nagrajujejo  najboljše poslovne načrte.   Namenjen je študentom in drugim mladim, raziskovalcem, podjetnikom, akademikom in vsem ostalim prebivalcem z inovativnimi poslovnimi idejami, ki jih želijo uresničiti s podporo UIP.

Glavni namen natečaja Podjetna Primorska je spodbuditi realizacijo podjetniških idej, ki so inovativne in tržno naravnane kot tudi pospešiti prenos znanja z univerze v gospodarstvo ter med seboj povezati vse deležnike v poslovnem procesu.

Natečaj bo potekal v obdobju od marca do septembra 2014, ko bodo razglašeni zmagovalci natečaja in podeljene nagrade.  Rok za prijavo je 15.4.2014. Strokovna komisija bo izmed vseh prispelih prijav izbrala 12 finalistov, ki bodo deležni še dodatne podpore. Za finaliste bomo organizirali 7 brezplačnih podjetniških delavnic za pripravo poslovnega načrta in zagon podjetja in 6 mentorskih delavnic . V času trajanja natečaja jim bodo na razpolago podjetniški svetovalci v UIP in finančni strokovnjak za pripravo finančnega načrta.  Dokončen poslovni načrt bodo oddali 4.9.2014. Celoten nagradni sklad znaša 10.000 EUR.

Predvidoma konec marca bo natečaj predstavljen na informativnem dnevu, kjer bodo potencialni prijavitelji pridobili vse potrebne informacije glede prijave na natečaj. Za študente bodo organizirane predstavitve natečaja po posameznih fakultetah in v sodelovanju s predavatelji.

Več informacij o natečaju in pogojih sodelovanja najdete na www.podjetnaprimorska.si ali www.uip.si  (kontaktna oseba: Petra Dežjot, tel.št. 05 611 79 52, e-pošta: petra.dezjot@uip.si )

Natečaj Podjetna Primorska organizira UIP Univerzitetni razvojni center in inkubator Primorske v sodelovanju z Univerzo na Primorskem in pokrovitelji natečaja. Projekt sofinancira tudi javna agencija SPIRIT.

Aktualni projekti