Search
Close this search box.

Posebni dogodek projekta Adria footouring

logo adria footouring RGB                           IPA mgrt2

 

Projekt ADRIAFOOTOURING IPA Adriatic

V mesecu septembru je potekal prvi posebni dogodek projekta ADRIAFOOTOURING, na katerem so bile zainteresirani javnosti predstavljene projektne aktivnosti ter predstavitev aktivnosti delovnega sklopa 3, opredelitev inovacijskih potreb MSP in ponudnikov poslovnih podpornih storitev ter predstavitev dobrih praks iz področja. Prav tako se nam je predstavila mlada podjetnica Jasna Tomažin, ki je predstavila postopek ustanavljanja svojega podjetja od ideje do realizacije ter dejavnosti s katerimi se ukvarja.

Naslednji posebni dogodek na katerem bomo prav tako predstavili nekaj inovativnih dobrih praks s področja prehrane in turizma v regiji je predviden za drugo polovico novembra ali prvo polovico decembra. 

Najavljen bo med dogodki na naši spletni strani, vse zainteresirane pa pozivamo, da svoj interes izkažete tudi na mail info@rrc-kp.si, tako da vas bomo o točnem datumu obvestili tudi po elektronski pošti.

V začetku oktobra je v Bečičih v Črni gori potekal redni partnerski sestanek, katerega glavna tema je bila izmenjava izkušenj in dobrih praks za področje delovnega sklopa 5, implementacija virtualnega inkubatorja.

Več informacij o projektu lahko dobite na spletni strani: www.adriafootouring.eu/.

Aktualni projekti