Search
Close this search box.

Poslovne priložnosti v tujini za mlade in bodoče podjetnike

 

ERASMUS LOGO8

Vabilo k sodelovanju!

 

Regionalni razvojni center Koper, je v februarju pričel z novim obdobjem programa Erasmus za mlade podjetnike, v okviru katerega je mladim in bodočim slovenskim podjetnikom, omogočeno usposabljanje v tujini ter pridobivanje novih znanj in spretnosti za ustanovitev in/ali uspešno vodenje podjetja.

Program »Erasmus za mlade podjetnike« financira Evropska komisija in se izvaja v številnih sodelujočih državah s pomočjo lokalnih kontaktnih točk, pristojnih za podporo podjetništvu. V Sloveniji kot lokalna kontaktna točka že deseto leto zapored deluje tudi Regionalni razvojni center Koper, ki je v februarju pričel z novim obdobjem izmenjav, zato k sodelovanju vabi vse mlade in bodoče podjetnike, ki si želijo pridobiti nova znanja in poslovne zamisli ter oditi na izmenjavo k izkušenemu podjetniku v eno izmed sodelujočih EU držav. Izmenjava v tujini lahko traja od 1 do 6 mesecev. Udeleženci programa prejmejo nepovratna sredstva, ki so namenjena kritju potnih in namestitvenih stroškov. Pogoj za sodelovanje v programu izmenjav je izdelan poslovni načrt in življenjepis. V kolikor želi na izmenjavo oseba, ki ima že odprto podjetje, pa mora biti le to mlajše od treh let.

K sodelovanju pa vabimo tudi vsa slovenska podjetja, ki bi želela gostiti in svoje znanje ter izkušnje deliti s tujimi podjetniki iz evropskih držav.

 

Dodatne informacije:

Tina Primožič

tel.: 05 66 37 590

http://www.erasmus-entrepreneurs.eu/

www.rrc-kp.si

https://www.facebook.com – Erasmus for young entrepreneurs- IO Koper

 

 

Aktualni projekti