Search
Close this search box.

Program animacije in razvoja podeželja Istre:

– 3.2. ob 17h  izobraževanje posvečeno ukrepu “Sodelovanje”, ki predstavlja novost v Programu razvoja podeželja 2014-2020. Izobraževanje bo vodil dr. Boštjan Kos, ki je na MKGP zadolžen za koordinacijo ukrepa.

– 17.2. ob 17h izobraževanje “Razvoj podjetniške ideje“, ki ga bo vodil Tomaž Stritar, direktor Zavoda Uspešen podjetnik in promotor socialnega podjetništva.

– 3.3. ob 17h izobraževanje “Predstavitev praks razvoja socialnega podjetništva in turizma na podeželju Istre”. Dane Podmenik bo predstavil razvoj prvega socialnega podjetja specializiranega za eko-etno turizem v regiji »Istraterra”, Denis Goja pa razvoj turizma in vizijo razpršenega hotela v vasi Padna.

Izobraževanja se bodo izvajala na Območni obrtno-podjetniški zbornici Sežanska ulica 6, Sežana. Udeležba je brezplačna, vendar so nujne predhodne prijave na OOZ Sežana, 05 73 00 060, po e-pošti: doris.pozar@ozs.si. Število udeležencev je omejeno, zato pohitite s prijavami.

Program organizirajo: Območna obrtno-podjetniška zbornica Sežana, Razvojno društvo Pliska, TIC Sežana, Središče Rotunda in Zavod Eko Humanitatis. 

Aktualni projekti