Search
Close this search box.

projekt ADRIATINN

Spoštovani,

vse, ki ste spomladi 2014 izrazili pripravljenost za vključitev v projekt ADRIATINN, program IPA Adriatic CBC, in ste sodelovali v naši raziskavi obveščamo, da se lahko tudi registrirate na spletni strani projekta http://www.adriatinn.com/, in si tako povečate možnosti za izvajanje projektov v jadranskem čezmejnem prostoru. 

V tem času smo v okviru projekta ADRIATINN opravili številna brezplačna svetovanja za podjetnike, mentorstva in med drugim tudi postavili omenjeno spletno stran, kjer boste v prihodnje lahko preko partnerjev projekta – univerz, podjetij, podpornih institucij iz Italije, Hrvaške, Grčije, Albanije, Srbije ali Črne gore iskali partnerje za vaše prihodnje izzive in ideje, ponujali svoje storitve ter iskali dodatne evropske in nacionalne vire financiranja.

Vaše podjetje smo že vpisali na seznam sodelujočih podjetij. Da bo spletna stran zares zaživela pa je potrebno, da se še dodatno registrirate in posredujete vaše kontaktne podatke.

Na naslovu : http://www.adriatinn.com/  v razdelku  HOME opravite registracijo vašega podjetja tako, da  si določite uporabniško ime in geslo in vse preostale podatke kot so email, telefon ipd..

Administrator vam bo  po sprejemu podatkov poslal obvestilo o uspešni registraciji

Za dodatne informacije smo vam na razpolago na email: heidi.olenik@rrc-kp.si

 

S prijaznimi pozdravi

ekipa ADRIATINN

Aktualni projekti