Search
Close this search box.

Projekt SMART INNO se predstavlja na Primorskem sejmu

logo smartinno mala      IPA mgrt2

Projekt SMART INNO se predstavlja na Primorskem sejmu

Napoved regionalne konference za MSP

Projekt SMART INNO, ki ga v sodelovanju s 17 partnerji iz jonsko-jadranske regije izvajamo na Regionalnem razvojnem centru Koper se bo predstavljal tudi na 23. mednarodnem obrtno-podjetniškem sejmu, ki bo potekal v dneh 25.-29. 5. 2016 v Kopru, v Areni Bonifika. Na stojnici bomo predstavljali aktivnosti in rezultate projekta, s poudarkom na vzpostavljanju mreže poslovnih angelov v jadranski regiji z namenom  izboljšanja dostopnosti do finančnih virov za inovativna mala podjetja.

Na sejmu bo v petek, 27. 5. 2016, potekala tudi regionalna konferenca za podjetnike, na katerem bodo prisotne vse ključne podjetniške podporne inštitucije iz regije. V prvem delu dogodka bodo območne obrtno-podjetniške zbornice Obalno-kraške regije predstavile pasti in priložnosti čezmejnega poslovanja, v drugem delu pa bodo predstavljene podporne storitve za inovativna in start-up podjetja v regiji. Celoten program je dostopen v vabilu v priponki. Dogodek je brezplačen, prosimo pa, da svojo prisotnost najavite na e-mail: nina.peca@rrc-kp.si do torka 24. 5. 2016.

Aktivnosti potekajo v okviru projekta SMART INNO (Jadranski čezmejni program IPA 2007-2013), ki je usmerjen v krepitev konkurenčnosti gospodarstva v Jonsko-jadranski regiji.

Več informacij o projektu in zgornjih dogodkih: mag. Tina Matekovič, tina.matekovic@rrc-kp.si, RRC Koper, www.rrc-kp.si

 

Vabilo:

pdfVabilo na dogodek 27.5.pdf

 

 EU zastava in pripis slo

Aktualni projekti