Search
Close this search box.

SAVE THE DATE!

logo smartinno mala      IPAAdriatic logo   SVRK

 

 

 

Evropski teden podjetništva

Kdaj:          17., 18. in 19. november 2015

Kje: Regionalni razvojni center Koper

Na Regionalnem razvojnem centru bo v času Evropskega tedna podjetništva, v okviru projekta SMARTINNO organiziran 3-dnevni dogodek »Turizem, podjetništvo in inovacije«.

V torek 17. novembra bo potekala konferenca, ki bo posvečena temam s področja turizma. Na konferenci se nam bodo pridružili tudi predstavniki Slovenske turistične organizacije.

V sredo, 18. novembra bo Dan odprtih vrat točk, ki delujejo pod okriljem Regionalnega razvojnega centra Koper. Svetovalci bodo nudili informacije s področja kreditiranja podjetij, podjetniških izmenjav, prijave projektov ter osnovnega podjetniškega svetovanja (informacije za ustanovitev, razvoj in poslovanje podjetij, izvajanje postopkov registracij d.o.o. in s.p.).

V četrtek, 19. novembra, pa bo potekala delavnica Oblikovanje ponudbe in upravljanje skozi faze nakupnega procesa in interakcij z gostom, ki jo bo izvedla Sara Božanić, direktorica Inštituta za transmedijski dizajn. Delavnica bo razdeljena na dva sklopa, in sicer prvi sklop – Sodobne tehnike pripovedovanja ter drugi sklop – Kaj je zgodba, ki jo želimo povedati in kaj želimo z njo doseči?

Za oba dogodka, tako za konferenco o turizmu (17.11.), kakor tudi za delavnico v četrtek (19.11.), zbiramo prijave do ponedeljka 16.11., na e-mail:

tina.primozic@rrc-kp.si.

 

Število mest na delavnici v četrtek je omejeno!

Vljudni vabljeni!

Aktualni projekti