UVAJANJE LOKALNIH EKO ŽIVIL V GOSTINSKE IN TURISTIČNE OBRATE

Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije-Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica, v sodelovanju s Fakulteto za turistične študije – Turistico inCentrom za gastronomijo in kulturo vina Univerze na Primorskem,

VABI NA SEMINAR

“UVAJANJE LOKALNIH EKOLOŠKIH ŽIVIL V GOSTINSKE IN TURISTIČNE OBRATE”

Četrtek, 20. 07. 2017 ob 10 h v prostorih UP Fakultete za turistične študije – Turistice, Obala 11a, Portorož (drugo nadstropje, predavalnica 201)

Namen dogodka je spodbuditi kratke “zelene” verige prodaje za lokalna ekološka živila v gostinskem in turističnem sektorju ter na ta način prispevati k razvoju trajnostne samooskrbe v Slovenski Istri.

Podrobnejši program dogodka je v priponki.

Na dogodek ste vabljeni zlasti predstavniki iz gostinskega in turističnega sektorja (hoteli in druge turistične nastanitve) ter lokalnih turističnih organizacij.

Prosimo, da svojo prisotnost potrdite do 19.7. na e-naslov: eko.zepi@gmail.com

Za več informacij o dogodku nas lahko kontaktirate na 041376561.

Regionalni razvojni center Koper
Pregled nastavitev piškotkov

Ta spletna stran uporablja piškotke zato, da vam lahko zagotovimo najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in opravljajo funkcije, kot so prepoznavanje, ko se vrnete na našo spletno stran in pomagate našemu podjetju, da razume, kateri deli spletnega mesta se vam zdijo najbolj zanimivi in koristni.

Nastavitve piškotkov lahko uredite na levi strani.