Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije-Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica, v sodelovanju s Fakulteto za turistične študije – Turistico inCentrom za gastronomijo in kulturo vina Univerze na Primorskem,
VABI NA SEMINAR
“UVAJANJE LOKALNIH EKOLOŠKIH ŽIVIL V GOSTINSKE IN TURISTIČNE OBRATE”
Četrtek, 20. 07. 2017 ob 10 h v prostorih UP Fakultete za turistične študije – Turistice, Obala 11a, Portorož (drugo nadstropje, predavalnica 201)
Namen dogodka je spodbuditi kratke “zelene” verige prodaje za lokalna ekološka živila v gostinskem in turističnem sektorju ter na ta način prispevati k razvoju trajnostne samooskrbe v Slovenski Istri.
Podrobnejši program dogodka je v priponki.
Na dogodek ste vabljeni zlasti predstavniki iz gostinskega in turističnega sektorja (hoteli in druge turistične nastanitve) ter lokalnih turističnih organizacij.
Prosimo, da svojo prisotnost potrdite do 19.7. na e-naslov: eko.zepi@gmail.com
Za več informacij o dogodku nas lahko kontaktirate na 041376561.