Search
Close this search box.

Vabilo k udeležbi v izobraževalnem programu Vodenje izvoznega poslovanja International Trade Management (ITM) 2017

 

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije v letu 2017 nadaljuje z deseto generacijo izobraževanja za izvozno poslovanje, ki ga izvajamo v sodelovanju z ITM Worldwide Foundation.

K udeležbi v programu vabimo mlajše zaposlene v izvoznih oddelkih malih in srednje velikih podjetij, ki so željni osebnega in strokovnega razvoja na področju mednarodnega poslovanja ter želijo aktivno pripomoči k uspešni širitvi poslovanja podjetja na nove tuje trge.

Do danes se je mednarodnega izobraževalnega programa ITM udeležilo 115 podjetij, ki so v anketah po udeležbi izkazala 100 % zadovoljstvo. Prve štiri generacije udeleženih podjetij so svoj izvoz v treh do petih letih po udeležbi v programu ITM v povprečju povečale za več kot 40 %.

Program ITM poteka v angleškem jeziku in je kombinacija akademskega in zelo praktičnega izobraževanja. Izpeljan je v obliki štirih delavnic ter petih mednarodnih seminarjev z odličnimi, svetovno priznanimi tujimi predavatelji in strokovnjaki. Končni rezultat izobraževanja je strokovno pripravljen izvozni načrt, ki bo odlična podlaga za dobro premišljen in učinkovit vstop na tuje trge.

Udeleženci programa ITM med drugim pridobijo:

  • nova znanja in veščine s področja mednarodnega poslovanja,
  • individualno svetovanje mednarodnih strokovnjakov pri pripravi izvoznega načrta,
  • informacije o novostih in trendih pri načrtovanju in oblikovanju izvoznih aktivnosti,
  • mednarodna poznanstva in
  • diplomo, priznano s strani mednarodne organizacije IATTO.

Program ITM 2017 bo potekal od sredine marca do novembra 2017, v skupnem obsegu 17 dni.

 

Več na strani: http://www.izvoznookno.si >>

Aktualni projekti