Search
Close this search box.

Vabilo na CEETO zaključno spletno konferenco

 

Projekt CEETO – Interreg Srednja Evropa, na zaključni konferenci predstavlja svoje glavne rezultate na področju trajnostnega upravljanja turizma

14. maj 2020, ob 09:30 – Zaključna konferenca CEETO bo prek spletnega dogodka predstavila različne rezultate projekta, potekalo bo tudi plenarno zasedanje in okrogla miza o trajnostnem turizmu.

Zaključna konferenca CEETO bo potekala 14. maja ob 09:30 uri, v organizaciji naravnega parka Sölktäler (Avstrija). Konferenca je odprta za vse, ki jih zanima trajnostni turizem, vendar je potrebna predhodna registracija. Program konference bo na eni strani zajel različne primere ukrepov za spremljanje in upravljanje obiskovalcev, po drugi strani pa bodo vprašanja, ki zadevajo trajnost turizma in z njim povezane koristi za lokalne skupnosti, obravnavali različni strokovnjaki.

Regionalni razvojni center Koper, ki skupaj z Javnim zavodom Krajinski park Strunjan, izvaja projekt CEETO na ravni Slovenije, bo predstavil Smernice za razvoj trajnostnega turizma v zavarovanih območjih za oblikovalce politik; Krajinski park Strunjan pa svoje pilotne aktivnosti, ki med drugim obsegajo tudi pripravo razvojnega načrta za območje Belvederskih teras.

Podrobnejši program zaključne konference in povezava za registracijo, se nahajata na:

pdfProgram zaključne konference

pdfPreberi več 

 

 

Aktualni projekti